OM MIG

OM MIGLITE INFO OM KONSTNÄRENMitt intresse för keramik började med en kurs 1980.  Idag är jag verksam i en verkstad i Stockholm samt i min egen verkstad på Öland. 


Jag är autodidakt, men har gått olika keramikkurser genom åren. Bland annat har jag tagit del av Folkuniversitetets kurser i skulptur. Jag har även gått Capellagårdens sommarkurser på Öland i keramik där jag blev inspirerad av tekniken Raku.


Raku är en japansk bränningsteknik  och ger ofta karaktäristiska krackeleringar i glasyren. Raku är den teknik som jag gärna använder för mina konstföremål, där olika sorters fåglar är ett återkommande tema. 

Mina fåglar har placerats ut i olika trädgårdar och utstått väder och vind.


Förutom konstföremål tillverkar jag även bruksgods såsom muggar, skålar och annat smått och gott.


Under åren har jag haft ett antal utställningar för att visa fram mina föremål samt erbjuda försäljning. Håll utkik här för nästa utställning. 


Varmt välkomna att kontakta mig för mer information, om du är intresserad av en beställning eller av att köpa något av mina föremål.Varma hälsningar

Bitte 


© Copyright. All Rights Reserved.

KONTAKTA MIG GÄRNA:BITTE DAHLKILD

bitte@dahlkild.com


Tel: 0709-74 03 94 VERKSTAD STOCKHOLM:

Vanadisvägen 39

ÖPPETTIDER:Besök mig gärna i min verkstad i Stockholm.


Ring innan så att ni vet att jag är på plats.


UTSTÄLLNINGAR & 

FÖRSÄLJNING 

Jag är idag verksam i min verkstad i Stockholm och i min verkstad på Öland, men har under åren haft många utställningar på olika platser i Sverige. Läs mer här...